top of page

ARRANGERE HOS OSS?

Med sin unike beliggenhet sentralt i Vika er Røverstaden er et etterlengtet tilskudd til byens scener. Vi har fleksible lokaler som passer for event, konsert, fest, konferanse, kick-off og mye, mye mer.

 

Våre ansatte har solid erfaring med gjennomføring av konserter og events. Vi bidrar med tilrettelegging og rådføring innen catering, teknikk, logistikk, sikkerhet og innhold, og veileder kundene våre til et vellykket arrangement.

I lokalene som huset legendariske Club7 og Sardines, ligger Klubben i Røverstaden. KLUBBEN har en kapasitet på 600 mennesker og ligger i kjelleren til Røverstaden. Vi leier ut lokalene til arrangementer som konserter, releasefest, klubb, kickoff, seminarer, julebord og firmafest . Vi har i tillegg møterom tilgjengelig på Røverstaden for utleie.

Klubben skaper et variert og bredt konsertprogram i et mellomstort format. Med scenens intime utforming får man en unik nærhet til artistene som står på scenen. Enkelt og greit er Klubben skapt for konsertopplevelser i et klubbformat, uansett sjanger.

Nysgjerrig på hva vi kan gjør for deg? Ta kontakt med vår bookingavdeling!

Inngangspartiet til Klubben

TEKNISK

Vi har nytt og moderne teknisk utstyr etter bransjestandard. Vår tekniske stab har god kunnskap og lang fartstid i bransjen og kan bidra med å tilpasse teknisk utstyr etter deres behov. For mer informasjon se tekniske spesifikasjoner.

KAPASITET

Stående: 600 personer

Sittende ved langbord: 200 personer

Ståbord/mingle: 350-400 personer

Kinooppsett: 300 personer

Kapasitet vil variere avhengig av arrangementets utforming. Ta kontakt for informasjon om hvordan vi kan skreddersy ditt arrangement. 

SERVERING

Røverstaden er innehaver av skjenkebevilling i lokalet så all servering av drikke må gå gjennom oss.  Vi lever mat & drikke etter ønske. Ved servering av pizza viser vi til Cin Cin Røverstadens meny. 

 

Røverstaden - JK - Klubben tables-2793.j
bottom of page