top of page

Velkommen til Dueslaget – en unik og intim scene med en hyggelig atmosfære. Scenen passer perfekt til mindre seminarer og konserter med en kapasitet på opptil 75 sittende gjester.

 

Med et tilhørende restaurantområde, har du mulighet til å servere mat og drikke under arrangementet og gi dine gjester en fullstendig opplevelse. Lokalet har også en amfitrapp som kan innlemmes i arrangementet for å gi en mer dynamisk opplevelse. Hele etasjen har en makskapasitet på 300 gjester.

Enten du planlegger en konsert, et seminar eller en fest, vil dette rommet gi en unik og minneverdig opplevelse for dine gjester. Kort og godt et spennende lokale med mange muligheter!

Fest i Dueslaget, Røverstaden

DUESLAGET

TEKNIKK

Vi har nytt og moderne teknisk utstyr etter bransjestandard. Vår tekniske stab  kan bidra med å tilpasse teknisk utstyr etter deres behov. For mer informasjon se tekniske spesifikasjoner.

KAPASITET

Ståbord/mingle: 300 personer

Middag: 130 personer

Sittede v/scene: 75 personer 

Kapasitet vil variere avhengig av arrangementets utforming. 

SERVERING

 Fursetgruppen er innehaver av skjenkebevilling i lokalet og leverer også  restaurantmat av ypperste klasse. Menyene er nøye komponert og satt sammen av det beste sesongen har å by på. Les mer om Furset Catering her

bottom of page