top of page
Tilgjengelighet-Orginal-sort.jpg

LEDSAGERBEVIS

Røverstaden aksepterer ledsagerbevis på alle sine arrangement. Det må framvises gyldig ledsagerbevis ved ankomst. Billettene kan kjøpes på nett eller i billettluken til Oslo Konserthus. 

TRINNFRI ADGANG/HEIS

Salene våre har ikke fastmonterte seter, så vi er derfor fleksible på plassering og antall rullestolplasser. Inngang til Dueslaget må benyttes (første inngang på bakkeplan ved ankomst fra Nationaltheatret i Munkedamsveien 15).

Dueslaget har trinnfri adgang og ved arrangementer i Klubben er det tilgang via heis fra overnevnte inngang. Kom gjerne i god tid før arrangementsstart slik at vi kan bistå hvis det er behov. Bare inngangen til Dueslaget har automatisk døråpner.

Baren i Klubben er lokalisert på et platå uten rampe. Det er mulig å handle i enden av baren og/eller få bordservering om personalet har kapasitet til det. 

SITTE-/STÅPLASSER

Saloppsett på våre arrangementer varierer. Det er normalt informasjon om dette i det enkelte arrangementet på www.oslokonserthus.no.

TELESLYNGE/TOLKETJENESTE

Røverstaden har dessverre ikke teleslynge i noen av sine saler. Vi tilbyr normalt ikke tolketjeneste. 

TAKTIL MERKING

Det er taktil merking i alle trapper for å sikre trygg ferdsel.

TOALETTER

Dueslaget har ett HC-toalett og Klubben har to. Det er ikke automatisk døråpner på toalettene. ​

KOLLEKTIVTRANSPORT OG PARKERING 

Nærmeste parkering er Aimo Park Oslo konserthus eller Vikaterassen P-hus. Parkering mot avgift.

 

Røverstaden ligger ca. 4 minutter gange fra nærmeste kollektivpunkt, Nationaltheatret, og 6 min fra Aker Brygge. Her korresponderer lokaltog, trikk, buss, t-bane og båt. 

I Munkedamsveien er bysykkelstativ ved Haakon VIIs gate , i tillegg er det også sykkelstativ like ved inngangspartiet til Røverstaden.

KONTAKT

Har du spørsmål angående tilgjengelighet ta kontakt med oss på e-post info@roverstaden.no.

Du kan laste ned informasjon om tilgjengelighet i Røverstaden her. 

bottom of page