top of page

TILGJENGELIGHET 

LEDSAGERBEVIS

Røverstaden aksepterer ledsagerbevis på alle sine arrangement. Ledsager med gyldig ledsagerbevis betaler kun billettavgift for ledsagerbilletten. Billettene kan kjøpes på nett eller i billettluken til Oslo konserthus. 

RULLESTOLBRUKER ELLER DÅRLIG TIL BENS?

Benytter du rullestol, ta gjerne kontakt med billettluken før du kjøper billett. Siden salene våre ikke har fastmonterte seter, er det ikke faste plasser til rullestol og vi er derfor fleksible på antall rullestolplasser.

Dueslaget har trinnfri adgang og ved arrangementer i Klubben er det tilgang via heis. Kom i god tid før arrangementet starter slik at vi kan hjelpe deg å finne fram til plassen din.

SITTE-/STÅPLASSER

I Klubben er det hovedsakelig sitteplasser, med mindre noe annet er oppgitt. Det er normalt informasjon om dette i det enkelte arrangementet på www.oslokonserthus.no

HØRSELSHEMMET?

Røverstaden har dessverre ikke teleslynge i noen av sine saler. 

KOLLEKTIVTRANSPORT OG PARKERING 

Nærmeste parkering er Aimo Park Oslo konserthus eller Vikaterassen P-hus. Betaling mot avgift. Det er ca. 4 minutter gange fra nærmeste kollektivknutepunkt, Nationaltheatret. Her korresponderer lokaltog, trikk, buss og t-bane. Se ruter.no for rutetider.​

I Munkedamsveien er bysykkelstativ ved Haakon VIIs gate , i tillegg er det også sykkelstativ like ved inngangspartiet til Røverstaden.

bottom of page