top of page

OFTE STILTE 
SPØRSMÅL

ÅPNINGSTIDER

Røverstaden har kun åpent ved arrangementer. Når dørene åpner er spesifisert i det enkelte arrangement på www.oslokonserthus.no.

 

ADRESSE

Munkedamsveien 15, 0250 Oslo

KONTAKT

Generelt: info@roverstaden.no
Presse: presse@roverstaden.no
Booking: booking@roverstaden.no

 

Kontaktinformasjon til ansatte finner du her.

GJENGLEMT/HITTEGODS

Glemt noe? Send epost til info@roverstaden.no.
Alt fjernes eller leveres til Fretex etter 3 måneder.

INNGANGER

Huset har tre innganger. Døren til Dueslaget finner du på bakkeplan og er første inngang ved ankomst fra Nationaltheatret.

Inngangen til Klubben ligger parallelt med inngangen til Dueslaget. Geografisk sett er inngangen nærmest Aker Brygge og lengst bort fra Nasjonalteatret. 

Inngangen i øvre plan (i trappen opp mot Oslo Konserthus) er forbeholdt leietakerne våre. 

PARKERING

Nærmeste parkering er Vikaterassen P-hus, eller under Oslo Konserthus. Parkering mot avgift.

KOLLEKTIVTRANSPORT

Det er ca. 4 minutter gange fra nærmeste kollektivpunkt, Nationaltheatret, og 6 min fra Aker Brygge. Her korresponderer lokaltog, trikk, buss, t-bane og båt. 

I Munkedamsveien er bysykkelstativ ved Haakon VIIs gate , i tillegg er det også sykkelstativ like ved inngangspartiet til Dueslaget.

BILLETTSALG

Billetter selges gjennom vår samarbeidspartner Tixly. Billetter kan kjøpes på nett eller hos billettkontoret til Oslo Konserthus. Inngang til billettluken er fra Vikaterrassen i Ruseløkkveien. Billettkontoret er åpent mandag-fredag fra 11:00-14:00. 

AVLYSTE ARRANGEMENTER

Ved avlysning av arrangement refunderes billetter innen gitte frister, eksludert avgift. Ved avlysning vil alle med billetter bli kontaktet på mail. Har du spørsmål når du oss på billett@roverstaden.no.

ALDERSGRENSE

Som hovedregel har alle våre arrangementer ID 18 år eller 20 år. Ved fri aldersgrensen vil dette alltid oppgis i arrangementstekst. Er du usikker, vennligst ta kontakt med oss på info@roverstaden.no. Alle våre arrangementer har legitimasjonsplikt uavhengig av aldersgrense. 

ALKOHOL/RUSMIDLER

Vis alkoholvett! Vi forbeholder oss retten til å avvise overstadig berusede og rusede personer i døren, samt bortvise dem fra våre lokaler. Det er ikke tillatt med medbragt alkohol og andre rusmidler.

GARDEROBE

Garderoben er ubetjent og tøyet henges der på eget ansvar. Det er ikke garderobeplikt, men vi oppfordrer publikum til å henge fra seg yttertøy.

MAT

På konserter og arrangementer som er åpent for alle har vi ikke matservering. 

 

Fursetgruppen er innehaver av skjenkebevilling i lokalet og lever restaurantmat av ypperste klasse til ditt event. Menyene er nøye komponert og satt sammen av det beste sesongen har å by på. Les mer om Furset Catering her.

SITTE-/STÅPLASSER

Saloppsett på våre arrangementer varierer. Det er normalt informasjon om dette i det enkelte arrangementet på www.oslokonserthus.no

TILGJENGELIGHET

Vi har heis med tilgang til alle etasjer. Gi beskjed til en av våre ansatte ved ankomst. Les mer om tilgjengelighet her.

LEDSAGER

Ledsager betaler kun billettavgift mot fremvisning av ledsagerbevis. Les mer om tilgjengelighet her.

FOTOGRAFERING

Det er fotoforbud på alle våre arrangementer. Pressefotografer må ta kontakt med info@roverstaden.no på forhånd av arrangement.​

HØRSEL

Pass på din egen hørsel og bruk ørepropper. Ørepropper kan hentes ut i baren. 

PERSONVERN

Røverstaden oppbevarer ingen personopplysninger om deg, med mindre du har gitt samtykket til dette. Vi oppbevarer opplysninger (e-postadresse) til de som har samtykket til å motta nyhetsbrev fra Røverstaden.

Dette skjer enten ved at du selv melder deg på - via nettsiden eller Tixly når du kjøper billetter til et av våre arrangement. De som har opt-in at Røverstaden kan lagre e-postaddressen din kan motta mail om nyheter og arrangementer, slipp, forsalg, og/eller gi ut annen informasjon, f.eks. avlysninger. Vi kan sende markedsundersøkelser, men dette skjer kun 1 gang i året. Vi lover å ikke sende mail om nyheter og slipp mer enn én gang per 14. dag. Du kan til en hver tid melde deg av dette ved å trykke "meld deg av"-linken i bunnen av hver e-post du mottar av oss.

Via vår avtale med Tixly kan vi få opplysninger om deg når du kjøper billetter til et av våre arrangement. Det kan hende vi må få kontakt med deg for å gi deg informasjon om endringer/avlysning eller forsinkelser om et arrangement du har kjøpt billett til på Røverstaden. Etter at vi har sendt informasjon ut til deg, blir dine personopplysninger slettet permanent, og ikke benyttet til et annet formål.

bottom of page