top of page

OFTE STILTE 
SPØRSMÅL

ÅPNINGSTIDER

Røverstaden har kun åpent ved arrangementer. 

 

ADRESSE

Munkedamsveien 15, 0250 Oslo

KONTAKT

Generelt: info@roverstaden.no
Presse: presse@roverstaden.no
Booking: booking@roverstaden.no

Mer detaljer på kontaktpersoner finnes du her

GJENGLEMT/HITTEGODS

Glemt noe? Send epost til bar@roverstaden.no.
Alt fjernes eller leveres til Fretex etter 3 måneder.

INNGANGER

Huset har tre innganger/utganger. Inngangen i øvre plan (opp trappen mot Oslo Konserthus) er forbeholdt leietakerne våre, mens inngangen rett under trappen (under Oslo Konserthus) er hovedinngangen til Røverstaden. Denne går direkte inn til Røverstaden scenen vår Dueslaget. Denne døren er den enkleste veien til Sentralrommet (ned trappen) hvor Lumina Gallery har utstillinger. Her ligger også garderoben.

Inngangen direkte ned til Klubben er inngangen parallelt med hovedinngangen. Geografisk sett er inngangen nærmest Aker Brygge og lengst bort fra Nasjonalteatret. Denne blir kun benyttet ved arrangementer i Klubben. 

PARKERING

Nærmeste parkering er Vikaterassen P-hus, eller under Oslo Konserthus. Betaling mot avgift.

KOLLEKTIVTRANSPORT

Nærmeste kollektivmøtepunkt er Nationaltheatret. Her korresponderer lokaltog, trikk, buss og t-bane. Se ruter.no for rutetider.​

BILLETTSALG

Billetter selges gjennom vår samarbeidspartner TIX. Billetter kan også kjøpes hos billettkontoret til Oslo Konserthus eller på nett. Inngang til billettluken er fra Vikaterrassen i Ruseløkkveien. Billettkontoret er åpent hver dag fra 11:00-14:00. 

AVLYSTE ARRANGEMENTER

Ved avlysning av arrangement refunderes billetter innen gitte frister. Ved avlysning vil alle med billetter bli kontaktet på mail. Har du spørsmål når du oss på billett@roverstaden.no.

ALDERSGRENSE

Som hovedregel har alle våre arrangementer ID 18 år eller 20 år. Ved fri aldersgrensen vil dette alltid oppgis i arrangementstekst. Er du usikker, vennligst ta kontakt med oss på info@roverstaden.no. Alle våre arrangementer har legitimasjonsplikt uavhengig av aldersgrense. 

ALKOHOL/RUSMIDLER

Vis alkoholvett! Vi forbeholder oss retten til å avvise overstadig berusede og rusede personer i døren, samt bortvise dem fra våre lokaler. Det er ikke tillatt med medbragt alkohol og andre rusmidler.

GARDEROBE

Garderoben er ubetjent og tøyet henges der på eget ansvar. Det er ikke garderobeplikt, men vi oppfordrer publikum til å henge fra seg yttertøy.

MAT

Røverstaden er innehaver av skjenkebevilling i lokalet.  Mat leveres av Fursetgruppen, som leverer restaurantmat av ypperste klasse.  Menyene er nøye komponert og satt sammen av det beste sesongen har å by på. Les mer om Furset Catering her.

SITTE-/STÅPLASSER

I Klubben er det hovedsakelig ståplasser, med mindre noe annet er oppgitt.

TILGJENGELIGHET

Vi har heis med tilgang til alle etasjer. Gi beskjed til en av våre ansatte ved ankomst.

LEDSAGER

Ledsager betaler kun billettavgift mot fremvisning av ledsagerbevis.

FOTOGRAFERING

Det er fotoforbud på alle våre arrangementer. Pressefotografer må ta kontakt med info@roverstaden.no på forhånd av arrangement.

HØRSEL

Pass på din egen hørsel og bruk ørepropper. Ørepropper kan hentes ut i baren. 

PERSONVERN

Røverstaden oppbevarer ingen personopplysninger om deg, med mindre du har gitt samtykket til dette. Vi oppbevarer opplysninger (e-postadresse) til de som har samtykket til å motta nyhetsbrev fra Røverstaden.

Dette skjer enten ved at du selv melder deg på - via nettsiden eller Tix når du kjøper billetter til et av våre arrangement. De som har opt-in at Røverstaden kan lagre e-postaddressen din kan motta mail om nyheter og arrangementer, slipp, forsalg, og/eller gi ut annen informasjon, f.eks. avlysninger. Vi kan sende markedsundersøkelser, men dette skjer kun 1 gang i året. Vi lover å ikke sende mail om nyheter og slipp mer enn én gang per 14. dag. Du kan til en hver tid melde deg av dette ved å trykke "meld deg av"-linken i bunnen av hver e-post du mottar av oss.

Via vår avtale med Tix kan vi få opplysninger om deg når du kjøper billetter til et av våre arrangement. Det kan hende vi må få kontakt med deg for å gi deg informasjon om endringer/avlysning eller forsinkelser om et arrangement du har kjøpt billett til på Røverstaden. Etter at vi har sendt informasjon ut til deg, blir dine personopplysninger slettet permanent, og ikke benyttet til et annet formål.

bottom of page